Dutch Masters of Motocross kalender 2024 is uit!

Yes, we zijn eruit! Na het succesvolle Dutch Masters of Motocross Kampioenschap in 2023, krijgt het kampioenschap in 2024 een vervolg.

De circuits van Harfsen, Markelo en Oldebroek hebben dit jaar laten zien dat hun organisaties gesmeerd lopen en dat ze een groot evenement als de Dutch Masters of Motocross perfect kunnen leiden. Een grote publieke belangstelling, toprijders, veel media en een positieve sport sfeer zorgden ervoor dat de Dutch Masters of Motocross tot één van de beste nationale kampioenschappen in Europa behoren.

Deze lijn zal in 2024 verder gezet worden om er ook dan weer prachtige evenementen van te maken.

De kalender van de Dutch Masters of Motocross 2024 ziet er als volgt uit:

17-03: Harfsen

01-04: Oldebroek

21-04: Markelo

Jeffrey Herlings, Kay de Wolf, Janis Reisulis en Dani Heitink zijn de kampioenen van dit jaar. Uiteraard willen zij ook in 2024 op Nederlandse bodem schitteren. Met de wedstrijden in Harfsen, Oldebroek en Markelo zijn de ingrediënten voor topevenementen gegarandeerd. Zet deze data in uw agenda en kom genieten van motocrosswedstrijden op hoog niveau.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.dutchmastersofmotocross.nl