Jeremy en Damien Knuiman voor team Twenty Racing Suspension in 2024

Voor het motorcross seizoen 2024 gaan de Knuimannen rijden op GASGAS motoren onder de vlag van Twenty. Deze samenwerking is deze week tot stand gekomen en de mannen zullen naast de DMOMX, ONK plus wedstrijden in actie komen tijden de Duitse ADAC wedstrijden, waar mogelijk zullen de heren ook enkele EMX of MX GP wedstrijden gaan rijden.

Twenty eigenaar Berthold Kamps is al jaren een goede kennis van de heren en is erg enthousiast over de progressie die de heren de afgelopen jaren door maken, normaal heeft Twenty alleen een team voor de Duitse super cross wedstrijden en individuele persoonlijke sponsoringen maar zag eind februari dat team Knuiman nog zonder team zaten, hij nam het initiatief en benaderde GASGAS en andere leveranciers en in een kleine 14 dagen ontstond het Twenty Racing Team.De winkel van Twenty Racing Suspension vindt u in het Duitse Bedburg-Hau (nabij Kleve) En via http://www.promax-racing.de of info@promax-racing.de

Berthold Kamps, eigenaar Twenty en Annika Erpeka, Bedrijfsleidster:
Wij hebben regelmatig, zakelijk en sportmatig contact met de vader en manager Henk Knuiman en hoorde en volgde de resultaten van de jongens. Tijdens een gezamenlijke training week in Italië afgelopen winter werd onze interesse nog meer gewekt. Vanwege hun enthousiasme en inzet die wij daar zagen zijn wij ons nog meer in de jongens gaan verdiepen.
Verbazingwekkend hebben wij de resultaten in het voorjaar van wereld grootste strandrace Le Touqet waargenomen en dachten we “daar moeten wij iets mee doen”.

Henk Knuiman, manager:
Eind februari hebben Berthold, Annika en ik de plannen besproken en samen de schouders eronder gezet, ongelofelijk zijn de mogelijkheden die zij in deze korte tijd voor de jongens hebben gecreëerd, het mooie is dat de basis die we hadden bestaand kan blijven en vanaf hier kunnen we stappen maken richting de toekomst, ook diverse huidige sponsoren reageren positief op deze ontwikkelingen en doen weer met ons mee. Ook enkele nieuwe gerenommeerde bedrijven hebben hun medewerking aan ons toegezegd, dit betekend dat we ondanks het korte tijdsbestek gesteld staan voor het nieuwe seizoen.
Deze ontwikkeling betekend ook dat we plaats hebben voor een monteur binnen ons team.

Jeremy Knuiman, rijder MX1:
Vorig jaar ging het eigenlijk al lekker maar en vervelende schouder blessure hielt mij lange tijd uit de roulatie, vast besloten om sterk terug te komen heb ik mijn trainingen opgepakt en heb harder gewerkt als nooit tevoren. Hierin ben ik diverse malen door mijn trainers zowel fysiek als op de motor afgeremd, ik wilde snel te veel. Ons doel was goed presteren tijdens Le Touqet en dit is erg goed gelukt met een 5e plaats. Vanaf februari zijn we ons volledig gaan richten op het crossseizoen en tijden de eerste 2 voorwedstrijden heb ik al kunnen laten zien dat ik er klaar voor ben, gemotiveerd kijk ik uit naar de samenwerking met Twenty!

Damien Knuiman, rijder MX2:
Ik kijk terug op een erg goed seizoen 2023. De Nederlandse titel in 125CC klasse en aansluitend kampioen worden in het Franse zandkampioenschap 2023/2024 in de 250CC juniorklasse (t/m 17 jaar) daar had ik vooraf niet over durven dromen.
Ik vind het geweldig om het volledige Duitse ADAC kampioenschap te kunnen gaan rijden op een GASGAS motor onder de vlag van Twenty Racing. Hier kan ik mij verder ontwikkelen tot een allround coureur en samen met het nieuwe team groeien. Twenty, GASGAS en alle andere sponsoren, ondersteuners bedankt voor deze mogelijkheid.