HGS Exhaust Systems stelt Holeshot Award samen voor de Dutch Masters of Motocross

Starten is een vak apart. Een snelle reactie en op het juiste moment schakelen zijn twee punten om in de kopgroep de eerste bocht in te duiken.

Om de rijders van de MX1 en MX2 klasse in de Dutch Masters of Motocross extra te motiveren om een goede start te pakken, heeft HGS Exhaust Systems een Holeshot Award samengesteld.

De competitie gaat over acht starts, degene die de meeste keren als leider door de eerste bocht komt, krijgt tijdens de grote finale op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde een bedrag van 750 euro uitgekeerd! Deze bonus wordt in zowel de MX1 als de MX2 klasse uitgekeerd.

Commentaar William Gorthuis HGS Exhaust Systems: Een start is altijd iets speciaals om te zien. Rond de 40 rijders vliegen op hoge snelheid de eerste bocht in maar van deze veertig is er maar één die de holeshot pakt. Om dit te stimuleren hebben we besloten om een award samen te stellen waardoor de rijders extra scherp achter het starthek zullen staan.’’

Het starthek in de Dutch Masters of Motocross valt voor de eerste keer op zondag 26 maart in Oss, gevolgd door Harfsen op 9 april, Emmercompascuum op 14 mei en de grote finale bij de Zwarte Cross in Lichtenvoorde op 14, 15 en 16 juli.