HGS Holeshot Award ook van kracht in de 50, 85 en 125cc klasse bij de Dutch Masters of Motocross

HGS Exhaust Systems heeft de smaak te pakken van de Holeshot Awards.

Nadat ze in de winterperiode al bekend maakten dat ze bij de Dutch Masters of Motocross de holeshot award zouden verzorgen voor de MX1 en MX2 klasse, hebben ze deze week besloten om ditzelfde te doen voor de 50, 85 en 125cc klasse.De rijder die over een heel kampioenschap de meeste keren kopstart pakt, mag na het seizoen een HGS uitlaat naar keuze uitzoeken. Dit geldt voor alle drie de klassen!

Commentaar William Gorthuis: ‘’De jeugd heeft de toekomst en daar willen wij graag iets mee doen. Wat is er nu mooier dan de kleine fanatieke mannetjes op de motor die met elkaar het gevecht aan gaan wie de scherpste starter van Nederland is. Ik kijk er in ieder geval naar uit en wij van HGS Exhaust Systems zullen met trots de uitlaat aan het einde van het seizoen uitreiken.’’