Lucas Dolfing Open Nederlands Kampioen Enduro E2/E3 2023

Lucas Dolfing, rijdend voor Van der Vegt Motors, is afgelopen zaterdag in Tubbergen Open Nederlands Kampioen Enduro E2/E3 geworden. Dit met nog een wedstrijd te gaan. De organisatie van Tubbergen had veel werk verricht om zo toch nog een mooie enduro uit te zetten ondanks de vele regen die de afgelopen week gevallen was. Toch was het een zware enduro met modderige proeven. In het begin nam Lucas niet al te veel risico en verloor zo’n twintig seconden op de kopman. Na de eerste ronde zette Lucas wat meer aan om zo het gat te dichten. De TM 300Fi rijder wist de laatste vijf proeven te winnen en dit was voldoende om ook het dagklassement te winnen met 8 seconden voorsprong op de nummer 2. Deze dagoverwinning was voldoende om de Open Nederlands Kampioenschap Enduro E2/E3 titel te pakken. Lucas Dolfing wil al zijn sponsoren bedanken voor dit seizoen en kijkt uit naar de laatste enduro wedstrijd van dit seizoen in Zelhem.