Cedric Soubeyras King of Goes

Van der Vegt Motors Kawasaki heeft de titel van King of Goes opnieuw weten te behalen. Dit keer met Cedric Soubeyras, terwijl in 2019 Filip Neugebauer deze titel in Goes pakte met het team uit Oudleusen.

SX1

Van der Vegt Kawasaki rijder Cedric Soubeyras heeft tijdens de Supercross in Goes alles weten te winnen wat hij kon winnen op zijn nieuwe Van der Vegt KX 450 2024. De Fransman won zowel op vrijdag als op zaterdag de SX1 overal. Ook kon niemand aan hem tippen tijdens de bekende Americano race op vrijdag. Ook tijdens de superfinale op zaterdag liet Soubeyras zien dat hij de snelste was en won met een ruime voorsprong van 21 seconden de wedstrijd! Zijn teamgenoot Anton Nordström Graaf reed het gehele weekend sterk! De Zweed werd beide dagen derde in de SX1 klasse. Anton kwam zo voor de eerste keer in zijn supercross carrière op het podium! Tijdens de Americano race en de superfinale eindige de Kawasaki rijder op een keurige vijfde plek! 

SX2

Van der Vegt Motors Kawasaki SX2 rijder Julien Lebeau wist beide dagen ook het podium te beklimmen ondanks een lichte blessure en werd beide dagen 3e. In de Americano race kwam de Fransman helaas niet verder dan een 12e plaats In de superfinale werd de 250cc rijder 7e.

Foto: Huub Munsters Fotografie