Team Twenty Racing Suspension klaar voor ADAC MX-Masters 2024

Aankomend weekend is de start van het ADAC MX-Masters seizoen in Fürstlich-Drehna. Dit is de eerste wedstrijd in een serie van 8 om de titel MX-Master.
De rijders van het Twenty Racing Suspension team Jeremy en Damien Knuiman zullen respectievelijk uitkomen in de klasse MX Masters en MX Youngster Cup.

In het voorjaar van 2024 is er hard gewerkt om een hoog niveau te halen, de mannen hebben succesvol deelgenomen aan het Frans Zandkampioenschap en afgesloten met podiumplaatsen. Vervolgens de wedstrijden voor de Dutch Masters of Motorcross en het Open Nederlands Kampioenschap. Ook daar lieten de mannen hun vorm zien en streden hier mee voor het podium.

Nu een nieuw hoofdstuk, deelname aan de ADAC MX-Masters seizoen 2024. Super gemotiveerd en geprepareerd zijn de mannen om hieraan te beginnen aankomend weekend. Zij zijn zich ervan bewust dat deze serie hoog aangeschreven staat in de Europese motorsportwereld en dat het niveau niet onderschat moet worden. Zij gaan dit weekend van start op het zandcircuit van Drehna. Iets wat vergelijkbaar kan zijn met de Nederlandse zandondergrond.

Vrijdag technische keuring, zaterdag vrije en kwalificatietraining met aansluitend de eerste manche. Voor zondag staat een warming-up training en twee manches op het programma.
Berthold Kamps (eigenaar Twenty): “We hebben de GasGas motoren geprepareerd naar de wens van de rijders en er is niets aan het toeval overgelaten door de monteurs. Uit de testen van afgelopen weken hebben we nog enkele stappen kunnen maken. Ik zie vol verlangen uit naar het komende weekend, trots dat wij voor het eerst met dit professionele team bij de ADAC MX-Masters aan de start staan.”

Annika Erpeka (bedrijfsleidster): “We hebben de afgelopen weken hard gewerkt, om alle materialen gereed te krijgen, samen met onze partners, rijders en begeleiders.”

Henk Knuiman (vader en manager): “Een nieuwe uitdaging voor de mannen op het gebied van de motorsport, deelname aan het volledige Duitse MX-Masters kampioenschap. We zijn er ons van bewust dat het niveau hoog is en alleen met hard werken dat we ons kunnen meten met de toprijders die deelnemen aan deze serie. Alle banen zijn nieuw voor ons en we zullen een gewenningsperiode nodig hebben. We zien dit jaar als een nieuwe uitdaging en hopen door te kunnen groeien naar mooie resultaten.”

Kalender 2024
Fürstlich Drehna
20.4. – 21.4.
Dreetz
27.4. – 28.4.
Vellahn
25.5. – 26.5.
Bielstein
22.6. – 23.6.
Tensfeld
13.7. – 14.7.
Gaildorf
03.8. – 04.8.
Jauer
31.8. – 01.9.
Holzgerlingen
21.9. -22.9.