BAX/CERMAK VERZEKEREN ZICH VAN DUTCH SIDECAR MASTERS TITEL OP DE ZWARTE CROSS

De zijspancombinatie Bax/Cermak heeft tijdens de voorlaatste wedstrijd van de Dutch Sidecar Masters op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde de titel in de wacht weten te slepen.

Bax was ijzersterk en wist beide manches naar zijn hand te zetten. Achter Bax waren het Hermans/Musset die met een 2-2 tweede werden in het dagklassement voor Van Werven/van den Bogaart 5-3. Keuben/Rietman en Leferink/Lebreton maakten de top vijf compleet.
Bij de quads ging de overwinning naar Jan Vlaeymans met een 1-2 in de manches voor Rick Haverdil 3-3 en Joe Maessen 8-1. Maessen kwam bij de start van de eerste manche ten val maar kwam vanuit de achterhoede nog helemaal terug naar een achtste. Wel is Vlaeymans door deze overwinning weer verder uitgelopen op Maessen in de strijd om de titel. Ruben van Lith en Gijs Wentink wisten de wedstrijd op een vierde en vijfde plaats af te sluiten.
Photocredits:-
Author: Arno van den Brink | Motocrossplanet